Story Mory Cik Lala

Monday, April 7, 2014

Chocolate oat choco




Sape tau biskut ni ada jual kat mana dan berapa harganya. Ada yang kata rm8. Ada jugak yang kata rm13 ke rm15. 

Sekarang memang hot kan biskut ni. Saya pun baru dapat sepeket dari kawan hubby. Tapi dia jual rm18. So kalau boleh mesti la nak cari yang murah dulu. Dengar kata biskut ni banyak kat kelantan.

Rasa biskut ni sedap. Rasa manis manis dan rasa nestum. Rasanya agak keras kalau compare dengan biskut biasa sebab bentuknya agak tebal. Tapi kalau dah rasa mesti nak lagi.

60 comments:

  1. kat umah sy jual rm12.....duk mn sis???

    ReplyDelete
  2. kalau x silap biskut ni popular kat vietnam, sebab tu kat sini mahal.. teringin jgk nak merasa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kak..saya ada jual :) sms/whatsapp sy ye..012-3557809 nurul

      Delete
  3. kat umah pon baru abis kak..bro in law yang kasi..skang nak beli lagi tapi sama la tak tau nak cari kat mana..rasanya kena repeat order suh dier belikan ajer..
    memang sedap..bebudak suka makan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy ada jual rm10 sahaja... sms sy, 013-7164539

      Delete
  4. Tak pernah nampak pun kat kedai. Ke saya yang tak perasan.

    ReplyDelete
  5. kat opis ni pon ramai yg menjual...sedap ke kakak...nak try jugak la

    ReplyDelete
  6. Salam sis. Nk tumpang iklan boleh? Siapa yang berminat nak mendapatkan oat choco chocolate, oat & wheat dan date fate boleh contact sy 0182709665

    ReplyDelete
    Replies
    1. berapa rege?

      Delete
    2. Brapa harga jual utk date&fate,oat choco....oat&wheat....

      Delete
  7. SEDAP.. KAT MARKET XDE LAGI.. SAYA JUAL RM 12/PEK.. BOLEH DELIVERY.. RM 6/POSTAGE..

    ReplyDelete
  8. ada 2 flavour.. warna warni, oat & wheat..

    ReplyDelete
  9. call sha... 1 pax rm11.50
    12 keatas rm11
    1 kotak rm10.50/pax

    cod seksyen 17 shah alam

    ReplyDelete
  10. Kalo beli banyak boleh dapat murah tak oat & wheat ni..dlm rm8.50/pkt...text me 0173716504

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nk u dok area mana tu

      Delete
    2. Sy nak wat biz. Whatapps me pls, 0199574480

      Delete
  11. Salam..sy Jual rm12/pak (45++ individual pack) area Wangsa Maju..kg baru..Petaling jaya..012-9195767 wasap..anis.tq. ;)

    ReplyDelete
  12. salam sis...kalo nak beli bleh contct msg/wassap: 014-5179383

    ReplyDelete
  13. saya jual oat nii . beli satu Rm 12 . beli 3 Rm 29 . cod area ipoh . whatsapp : 0175347726 wechat : nadyadiendraa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy nk sis..skli pos brp...

      Delete
  14. Salam saya boleh supply kan dgn RM230 untuk sekotak. Ada 24 packets. Kalau satu packets saya jual RM10. Not including postage. Boleh whatsapp 019-5692921

    ReplyDelete
  15. Salam saya boleh supply kan dgn RM230 untuk sekotak. Ada 24 packets. Kalau satu packets saya jual RM10. Not including postage. Boleh whatsapp 019-5692921

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum, Pihak kami adalah pemborong yg bertempat di Bukit Mentok, Terengganu.. Harga Borong ialah RM160/Sekotak utk min order 5 KOTAK dan FREE POSTAGE seluruh Malaysia.. Jika berminat boleh jemput ke Page kami https://www.facebook.com/pages/Pemborong-Oat-Murah-Terengganu/250526558469045

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya berminat. tlg hubungi saya 010 770 8510

      Delete
    2. saya berminat. tolong hubungi saya atau whatsapp kerana saya xdpt cari dlm facebook.
      0107708510

      Delete
    3. Saya minat..tex saya 0178073629.Saya tak jumpa fb anda.

      Delete
    4. Saya sgt berminat...nak beli 10 kotak...boleh whatsapp or sms sy tak 0195357108. ..sgt serious nak beli...

      Delete
  17. Last call last call. Stok limited. Oat&wheat (plastik emas) satu paket RM10 whatsapp 019-5692921

    ReplyDelete
  18. ada yg cod kl x? area bukit bintang. nak satu carton. tq whatsapp 0186693465

    ReplyDelete
  19. Ada x supplier kt ipoh.sy mmgg beli hari2.klau ada call sy 0195648566

    ReplyDelete
  20. Sape nak blh contact sy. Harga trlajak murah sy bagi insya allah. Borong boleh retail blh jugak. Area sg besi/bandar tasik selatan/cheras/maluri/sri kembangan. Cpt2 stok sgt cpt hbs.. 012 9678402

    ReplyDelete
  21. https://www.facebook.com/anis.sheikhs

    atau wasap 012-9195767 (area kl)

    ReplyDelete
  22. Bagi sesapa nak murah dekat kelantan ada jual RM 8.. Tapi kalau kt KL or selangor mmg mahal harga dorg jual RM 10.50, 12 & 14..

    ReplyDelete
  23. nak order OAT CHOCO & HOMEMADE COOKIES BOLE CALL/WASAP 011-21697809. JEMPUT LIKE MY PAGE AQILIYA HOMEMADE COOKIES. LAYARI BLOG www.aqiliyacookies.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. saya ada COD area shah alam.whatapps saya 0123748443 (lynn)

    ReplyDelete
  25. saya ada buat COD area shah alam. Jual runcit dan borong. boleh whatapps saya 0123748443 (lynn).

    ReplyDelete
  26. saya jual borong n runcit area cheras n balakong

    1 paket : rm12
    10 paket : rm110.00
    24 paket : rm240.00
    whatsap saya 012-2358252

    ReplyDelete
  27. Salam.tumpang promote.sy pengedar chocho oat cod area s.alam.klang.telok panglima garang.subang jaya.berminat col watsapp saye 0129712184 ...dptkan dgn harge yg berbaloi2...

    ReplyDelete
  28. Salam tumpang promote sy pengedar chocho oat biskut cod s.alam.telok panglima garang.subang jaya.pj n klang.watsapp saye laju2 untuk harge yg bbaloi 0129712184.

    ReplyDelete
  29. saya ader jual oat wheat..harga 13/pack ..cod area kota damansara

    ReplyDelete
  30. tumpang iklan ya, 017-3256827 (ah Yun)

    ReplyDelete
  31. Saya jual oat wheat , oat choco and crunchy oat chocolate .
    1 pek = Rm12
    3 pek = Rm30
    5 pek = Rm49
    # excluded postage ( kalo duk ipoh bolee cod aje )
    *grap it now . Stock limited .
    Nadya - 0175347726

    ReplyDelete
  32. SALAM TUMPANG IKLAN
    OAT CHOCO DAN OAT WHEAT
    TERBAIK DI PASARAN
    AREA PUTRAJAYA,BANDAR BARU SALAK TINGGI
    018-2262080 (BLEH MESEJ/WASSAP/WECHAT)
    RM12 SATU BUNGKUS .
    DALAM ADA 4+ PCS.
    HARGA BORONG SEKOTAK RM240 (24 PEK).KALAU AMIK BANYAK KOTAK HARGA BOLEH BINCANG LAGI

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum. Saya ada jual oat choco & oat wheat yang sangat murah. untuk oat choco, 1 pek harganya jatuh kepada RM 10. Beli lebih dari sepuluh, jatuh RM 9.50.
    Kalau oat wheat, 1 pek jatuh RM 11. Beli lebih dari sepuluh, jatuh RM 10.
    For more information, do follow my ig @yourfoodfactory

    ReplyDelete
  34. saya jual oat chocho(twinfis) n oat n wheat(cvmallow)
    1 paket rm10.00
    borong rm9.00/paket
    whatsap saya 012-2358252 - area cheras n balakong

    ReplyDelete
  35. Haii . Saya jual oat ny .
    1 pek Rm12
    3 pek Rm30( satu jatuh Rm10)
    5 pek Rm49 ( satu jatuh Rm9.80)
    *borong lagi murah . Bolee whatsapp saya yea . 0175347726 - nadya

    ReplyDelete
  36. kat billion sp ade jual 8.90 sepeket

    ReplyDelete
  37. sabah/sarawak stock 0164425359, free postage

    ReplyDelete
  38. sabah/sarawak stock 0164425359 free pos

    ReplyDelete
  39. sabah/sarawak 0164425359 free pos

    ReplyDelete
    Replies

    1. Brp hrga borong sis..dr sabah...nak beli 10 kotak kalau ngam harga...

      Delete
  40. As salam tumpang iklan...sy jual oat/oat wheat/fate&date..

    1pek rm13
    3pek rm30
    1kotak rm230

    Fate&date 1katon 12kotak rm130
    Cod area keramat/wangsa maju/setiawangsa/gombak..

    ReplyDelete
  41. As salam tumpang iklan
    Choco oat/oat wheat

    1paket rm12
    3paket rm30
    1katon 24 paket rm230

    Fate & date
    1kotak 50pcs rm13
    1katon (12kotak) rm120

    Pepero almond & pepero white choc
    1kotak kecik rm4
    1kotak besar (8kotak kecik) rm30

    Kek keju meleleh chef sanif 1 box rm20
    -coklat
    -coklat moist
    -pandan
    -strawbery
    -tiramisu
    -red velvet
    -vanilla
    -lemon

    Cod area keramat/setiawangsa/wangsa maju/gombak..luar kawasan cas whatsapp 0193153468

    ReplyDelete
  42. Choco oat borong murah rm220 skotak..

    Sms or whats app: 017-5275077

    ReplyDelete
  43. bnyak jual dekat 99speedmart rm7.99 sahaja....tp kena grab cepat coz tgah femes kan

    ReplyDelete
  44. di ipoh ade kedai borong depan mcD sebelh utc juai rm7.50 je huhu...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.