Story Mory Cik Lala

Wednesday, April 9, 2014

Dah dapat dah


Puas la menggoggle mana nak beli biskut ni. Akhirnya dapat jugak. Tu pun kawan yang belikan. Harganya RM12. Ada jugak yang jual RM18. Dengar kata harga asal hanya RM8 sahaja.


Cheese powder ni pun dapat beli jugak akhirnya. Dok google. Dok message orang yang jual serbuk ni tapi tak reply. Akhirnya dapat kat kedai bakeri dekat dekat rumah je. Tak payah nak bayar kos pos bagai. Kalau beli online 200gm RM12. Plus dengan kos pos RM6.

Serbuk ni adalah serbuk yang nak buat sos cheezy wedges yang kaler kuning tu. Si Nabila la request beli tepung ni. Mana dia tahu entah lah. Anak dara ku itu memang advance dari ibunya. Rasanya sedap. Sebijik cam kat kfc tu. 100gm baru RM5.90. Berbaloi sangat. Beli wedges goreng sendiri pastu bubuh sos ni. Memang licin lah pinggan. Nak buat sos ni pun senang sangat. Hanya bancuh dengan air panas je. Pastu dah siap. Mudahkan. So boleh la anak anak bawak bekal cheezy wedges ke sekolah.

6 comments:

  1. Akak baru tahu ada coklat oat tu masa mak ngan abg dtg dr kg dia bawakan utk kami..healty & sedap..ada white coklat as well :-)

    ReplyDelete
  2. TAK PENAH TRY OAT NI...NAMPAK SEDAP

    ReplyDelete
  3. yang cheese powder tu cam susah nak find kat shop

    ReplyDelete
  4. jarang dah org jual cheese ni..
    dah habis musim kot.

    ReplyDelete
  5. oat tu mmg sedapp.. sy pun jual rm 12 hinggit hihihihihi

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.