Story Mory Cik Lala

Thursday, April 10, 2014

Bila dh habis presentation

Mood lega bila dah selesai presentation. Lapang dada. Homework minggu ni kena berlakon the busy moment dan buat presentation. Apa yang saya buat masa presentation tu? Saya buat presentation tu cara cara membuat dadih. So saya angkut segala mak nenek untuk buat dadih dari rumah. Saya bawa dadih, susu cair dan bekas dadih. Air saya cilok dari opis. Sampai masa saya pun present dengan penuh bersemangat.
Tak sangka pulak presentation saya tu mendapat undian yang paling tinggi dalam mencari pemenang presentation pilihan. Saya dapat hadiah berupa pen yang ada cop Dale Canergie. Tak sia sia saya prepare apa yang patut saya prepare.

10 comments:

  1. Wah macam-macam dapat hadiah makanan sahaja ker?

    ReplyDelete
  2. kita pon da beli dadih..mgu depan nak buat..apa2 pon tahniah..

    ReplyDelete
  3. wahhhh Tahniah Ana...presentation tuk apa ni...

    ReplyDelete
  4. congrats dapat undian popular :)

    ReplyDelete
  5. wah bestny .. baru ada semangat sikit...

    ReplyDelete
  6. Mana gambar tengah present? eheheee...

    ReplyDelete
  7. yeahh rezekilah tu menang...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.