Story Mory Cik Lala

Friday, March 21, 2014

Weekend

Weekend ni nak duduk kat rumah je lah. Malas nak pi jalan jalan. Rasa sayang nak tinggalkan rumah. Kalau keluar mesti lama. Tapi bukanlah bermakna tak nak keluar langsung. Keluar jugak sekejap kalau setakat nak mencari lauk pauk.

Apa plan korang pulak. Nak pi mana weekend ni.

4 comments:

  1. SA menghabiskan masa kat umah macam biasa bersama2 baby Qhaira...hehehehe...eh x lupa jugak dengan anak dara..

    ReplyDelete
  2. saya pn tak kemana2 weekend dan sepanjang cuti sklh ni. kesian ank2 x dpt blk kg.huhuhu.....

    ReplyDelete
  3. pagi sabtu g ambil anak kt teluk intan ..lepas tu terus balik kampung...so atas jalan raya je la weekend ni

    ReplyDelete
  4. saya pun plan nak duduk rumah jer weekend ni… dgn cuaca yg tak menentu.. baik rehat jer kat rumah :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.