Story Mory Cik Lala

Saturday, March 29, 2014

Baru nak tengok Frozen

Bagi orang lain citer ni dah basi. Tapi kami baru nak tengok. Sebelum ni dah beli cd. Tapi hilang entah ke mana. Memang best la citer ni. Tak rugi tengok.






Nak tanya kawan kawan. Korang tau tak macam mana nak download movie kat fon samsung? Kalau download boleh tengok banyak banyak kali kan.

4 comments:

  1. mmg best kan citer ni.. tu yg anak2 pun duk ulang tgk kat youtube ;)

    ReplyDelete
  2. Aida pon tak ajak Aqil tengok lagi citer ni..semua orang kata best kan..nak kena tengok ni nanti..hehee

    ReplyDelete
  3. noe x pernah donwload kt fon...dh lama x buat xtiviti mendownload...citer bab frozen ni...anak pompuan noe...dah hafal lagu tu...hari2 nyanyi...naik pitam dengar

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.