Story Mory Cik Lala

Thursday, March 6, 2014

Daftar darjah satu 2016

Lega dah dah daftar persekolah Danial secara online. Lepas ni terus boleh submit dokumen kat sekolah.

11 comments:

  1. senang je skrg.. semua di buat hujung jari je.. 2016 pun dah siap daftar.. senang la utk penempatan kan.. :)

    ReplyDelete
  2. wah dah daftar ek kak...bagus...time ni Ash baru nak masuk kindy agaknya... 4 tahun...

    ReplyDelete
  3. mudahan segala urusan berjalan lancar Aamiin :)

    ReplyDelete
  4. saya lambat lagi kakak...2017 nanti

    ReplyDelete
  5. senang sekarang...semua online..noe dulu pun buat online je

    ReplyDelete
  6. wahhh lajunyeee...kite taon depan la kot
    apiya darjah satu taon 2017, beza setaon jek ngan danial rupanya ekk

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah. Mudah dan cepat jika tak ramai yang guna dalam satu-satu masa.

    ReplyDelete
  8. mak oiii...cepatnya....sekrang memang kena daftar cepat kan...kalau x memang xde tempat nanti....

    ReplyDelete
  9. hadiah dh smpai yer tq http://kesumaangsana.blogspot.com/2014/03/hidup-di-dunia-hanya-sementara-redha.html

    ReplyDelete
  10. Kalau sekolah darjah satu tahun 2016, maknanya lahir tahun berapa ya..deeja tu 4 tahun ni, dia darjah satu tahun bila ek? 2017 kut..

    ReplyDelete
  11. semua negeri nak kena daftar on9 ke kak? xyah g daftar kat sek lg cop blkang surat beranak tu?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.