Story Mory Cik Lala

Saturday, March 29, 2014

Hadiah dari Zalora dah sampai







Terima kasih zalora. Ya Allah. Suka sangat hadiah dari Zalora ni. Harga beg ni Rm129.00. Zalora bagi saya rm100.00. So saya cuma perlu tambah rm29.00 lagi plus rm5.00 duit postage. 

Saya ni memang gila beli hanbeg. Pantang nampak henbeg yang cantik cantik mesti nak beli. Dapat hadiah dari zalora ni bagai pucuk dicita ulam mendatang.

Yang bestnya beli barang dengan zalora ni, zalora siap bagi return slip lagi. Kalau tak puas hati dengan barang ni kita boleh return ke zalora free of charge tau dalam masa 30 hari. Menarik kan.

kepada kawan kawan yang nak beli hendbeg, sila lah berkunjung ke www.zalora.com.my. banyak pilihan yang menarik yang menanti anda. Shopping jangan tak shopping tau.


14 comments:

  1. cantik kak..suka ngan warna dier..lembut..

    ReplyDelete
  2. wah cantik2!nana xsempat lagi nak shoping guna vocer zalora bagi:)

    ReplyDelete
  3. Cantiknya beg akak. Kena cari beg kat zalora macam ni bagi yang minat beg.

    ReplyDelete
  4. wahh memang cantik kak, tergoda aii

    ReplyDelete
  5. cantiknya hendbag warna pn sangt menawan

    ReplyDelete
  6. hmmm diskaun ke tu?atau menang peraduan?sy pernah tgk iklan zalora tp tak pernah masuk web dia..

    ReplyDelete
  7. cantiknya handbeg.. mmg berbaloi sgt2 :)

    ReplyDelete
  8. Samalah ngn bunda...suka beli handbag ....Cantiknyerrr...
    Macaana boleh dapat 100 tu?

    ReplyDelete
  9. Suka jgk dgn handbeg tp sejak ada anak kecik ni mcm leceh je nak ada handbeg bagai.

    ReplyDelete
  10. wah...cantik beg tu...noe x pernah lg beli kt zalora ni...

    ReplyDelete
  11. cantiknya begggg... pink karerrr.

    ReplyDelete
  12. pernah beli kasut j dgn zalora tu pon lepas dpt voucher rm50 ri tu.hihi

    cntik la beg tu kak

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.