Story Mory Cik Lala

Monday, March 24, 2014

Plan cuti sekolah

Tak de plan nak ke mana pun sempena cuti sekolah ni. Selalunya balik kampung je la. Tapi kali ni keadaan tak mengizinkan nak balik kampung. Semalam petang bawak budak budak mandi pool je. Dah setahun tak mandi pool. Beriya iya si Danial tu request nak mandi pool dari pagi semalam. Mungkin jugak si kakak yang suruh adik request. Kalau tak bawak kesian la pulak kan.
Hari jumaat ni dah apply cuti. Dalam kepala otak ni hanya ada 2 tempat je yang terpikir nak bawak budak budak ni pi mana. Kalau korang ada idea jom la share.
1) Kidszania
2) Aquaria KLCC.

Sama sama lah kita terus berdoa untuk MH370. Moga moga Allah lindungi dan selamatkan merekan kan.

7 comments:

  1. Kidzania..ank2 mesti fun..

    http://rencahkehidupan-maamieiqi.blogspot.com/2014/02/macam2-kerja-kidzania-kl.html

    ReplyDelete
  2. sama la kita kak..tak tau nak bawak bebudak ke mana..dok umah jer kesian lak kat dorang..

    ReplyDelete
  3. kite pon x de plan pape cik ana, blk kampung aje
    cuti skolah pon pendek je kann..
    gi aquaria tu best...pi picnic kat air terjun pon best panas2 ni kann

    ReplyDelete
  4. Kakak semakin susah nak susun cuti Ana bila abg dgn kakak cuti hujung minggu tak sama.. kena ambil cuti.

    Sana banyak tempat boleh pergi ok juga..

    ReplyDelete
  5. SA pun xde plan...ingat nak cuti jugak Jumaat ni...nak bawak anak dara tu pi jenjalan...tgok la mcm mana..hehehehe...

    ReplyDelete
  6. kidzania tu kalo cuti sek sure lg pack...sy pn tk ke mana..blk kg gombak je la

    ReplyDelete
  7. Sy nih dh lme xbwk anak anak pergi tpt tpt best..stakat bwk.gi shopping complex tuh dh biasa

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.