Story Mory Cik Lala

Monday, March 24, 2014

Request dari Danial






Yo yo o la Danial ni nak makan biskut Almond London ni tau. Bila buat tak makan pulak dia. Kalau tak sibuk nak beli. Sebiji aje 80 sen tau. Mahal ke murah. Kalau beli 10 biji dah 8 hengget. Baik buat je. Tapi tu la. Bila dah buat tak makan pulak.

Apa aktiviti korang cuti sekolah ni. Setakat ni tak de idea lagi nak pi mana. Plan nak cuti hari Jumaat ni. Saje ambik cuti nak spend masa dengan anak anak (padahal kalau cuti dok umah berperang je dengan anak anak).

Untung la kalau company bagi banyak annual leave. Opis saya bagi maksimum 24 hari je. Tu pun saya dah guna 6 hari masa buka sekolah hari tu. Tu pun keje 6 tahun baru dapat cuti  24 hari. Kalau tidak 20 hari je.

5 comments:

  1. Assalam...

    Alahai danial suke ye almond london...buat sendiri lagi sedap kan...
    Selamat bercuti...bunda tak der plan kemana pun...cuti sekolah ke tak ke...sama jer...takder anak yg sekolah dah...

    ReplyDelete
  2. Akhirnya siap juga almond london tu ye kak.... :)

    ReplyDelete
  3. gajinnye buat kuih ghaya taim tak ghaye hihi
    24 ari tu kire banyak la dari saya 18 ari ni cik ana..lagi la tak leh nak coti beria
    selalunya abih taim cuti ghaye..lepas tu unpaid

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.