Story Mory Cik Lala

Wednesday, March 12, 2014

Danial pegi trip

Danial ada trip tadika nak pegi farm hari ni kat Serdang. Dia nak pegi jugak walaupun demam. Pagi tadi pun dah tercirit sikit. Harap harap cepat sembuh. Pagi tadi pukul 7 dah bagi ubat demam siap siap. Kalau tak bagi pegi kesian pulak. Dah meleleh ayaq mata dah tu.

Masa dia tengah naik bas tadi tak sempat nak ambik gambar dia. Tak perasan dia tengah panjat tangga bas tu. Maklum la comey sangat.

Ibu doa dari jauh moga Danial sihat dan kuat. Mudah mudahan Danial tak demam dah dan enjoy dengan kawan kawan masa trip tu ye sayang.



5 comments:

  1. seronoknya dapat pergi trip, teringat masa dulu2 sekolah kecik2 pergi trip, memang seronok...

    ReplyDelete
  2. sayukan tinggal anak walaupun sekejap.
    x pernah anak tinggalkan kita..kita ygg selalu tinggalkan dia.

    ReplyDelete
  3. seronoknya danial pergi trip, apalah buah tgn tu nanti ;)

    ReplyDelete
  4. Mmg le seronok.....dpt gi trip ngan kenkawan....demam pun cepat baik kan Danial!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.