Story Mory Cik Lala

Thursday, March 6, 2014

Selimut ajaib - Biovelocity

Dapat jugak akhirnya beli selimut ajaib ni
Kebetulan ada promosi diskaun 40%
Rupanya selimut ni dah lama keluar
Saya je yang baru tahu
Itupun selepas dipromosikan oleh makcik saya yang memang pakai selimut ni
Dia kata dulu dia tak boleh naik tangga
Tapi lepas pakai selimut tu alhamdulillah dah boleh
Macam macam lagi faedah pakai selimut ni
Nanti kalau sempat saya share ye
Beli selimut ni pun untuk mak dulu
Nanti kalau ada rezeki boleh beli untuk diri sendiri pulak
Mana tau kut kut mood rajin nak pi keje kan bila pakai selimut ni.

Keistimewaan selimut ni adalah seperti berikut :

1. Meningkatkan metabolism

2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel

3. Menggalakkan peredaran darah

4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun

5. Meningkatkan tahap medan tenaga

6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan

7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan

8. Bersemangat dan bertenaga

9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi

10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal

11. Melegakan kepenatan dan kesakitan

12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik

13. Menggalakkan fungsi jantung

14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti




Nak tahu lebih lanjut bolek klik link kat bawah

http://fieqarfieqar.blogspot.com/2013/09/selimut-ajaib-biovelocity-sleep-mate.html?m=1

ataupun

http://www.hai-omarketing.com.my/products-detail.asp?id=53

(Banyak link lagi sebenarnya. Tapi memandangkan update dengan fon je hanya ini yang termampu)

7 comments:

  1. selimut ajaib, baru pertama kali dengar ni... nanti cerita tau kak jangan tak cerita...

    ReplyDelete
  2. macam-macam ada sekarang ek
    selimut ajaib ni tak penah dgr lg..nt bg la testimoni, ne tau nk terai
    lutut makin tua makin longgar hahaha
    dr naik tangga smpi atas duk meletup2 bunyik tulang...

    ReplyDelete
  3. Kalaulah selimut ini boleh meningkatkan kerajinan pi kerja pagi2 kita pun nak jugak...ehehe...

    ReplyDelete
  4. ooo bagus gak erk...nanti nak cuba gak beli tuk mak

    ReplyDelete
  5. ohh baru tau hehe bagus jugak ye produk ne

    ReplyDelete
  6. berapa rege ne kak? camana perkembangan selimut tilam ne?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.