Story Mory Cik Lala

Wednesday, January 11, 2012

Tutty Fruity

My dotter's peberet. Dah banyak kali my dotter ajak nak makan TF ni. So lepas balik sekolah hari ni kami terus pegi sebab kalau dah balik rumah mesti malas nak keluar dah and ada 2 orang lagi askar yang akan follow....


RM11.05



5 comments:

  1. nyumnyum.
    lama tak makan.bawa la iqa kak.
    haha

    ReplyDelete
  2. sdapnya.. sy xpnh lg mkn tf ni..hihii

    ReplyDelete
  3. Sedapnyer..

    Nak makan kena berkira sikit sebab mahal :)

    ReplyDelete
  4. Iqa : meh la sini. jom akk bawak..
    Fieda : memang sedap pun..macam macam perasa ada.
    Intan : try la.. sedapp..
    MJ : memang kena berkira pun. time ade duit boleh le bawak. Tu la bawak sorang je. Kalau pegi pun ibu tak beli, yang beli hanya anak2je.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.