Story Mory Cik Lala

Wednesday, January 4, 2012

Blog Ceritaku Ceritamu has been removed

Ini merupakan blog terbaru saya setelah saya kehilangan blog yang pertama. Tak tahu di mana silapnya. Bila nak buka blog saja tertera statement "your blog has been removed". Sedihnya tidak terkata kerana banyak coretan, kenangan dan luahan perasaan di dalam blog tersebut. 

Kepada yang pernah mengenali saya sebelum ini, sudi-sudikan lah singgah di blog saya yang tak seberapa ini. Semoga dengan pertemuan kita di alam maya ini, dapat kita bertukar-tukar pendapat dan buah fikiran dan juga memanjangkan silaturrahim antara kita.

4 comments:

  1. baru nak tanya kak ana, sbb semalam mayang buka x bleh katanyer the blog havebeen removed.. tapi akak bleh kot wat verification kat gugel sbb kebykan yg removed dah boleh retrieve balik... sayang le akak... x abis baca lagi dah kene removed lak... adoila..

    ReplyDelete
  2. baru nak tanya kak ana, sbb semalam mayang buka x bleh katanyer the blog havebeen removed.. tapi akak bleh kot wat verification kat gugel sbb kebykan yg removed dah boleh retrieve balik... sayang le akak... x abis baca lagi dah kene removed lak... adoila..

    ReplyDelete
  3. Sangat sayang sebab follower dah ramai...ni jenuh pulak la nak kumpul follower...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.