Story Mory Cik Lala

Sunday, January 15, 2012

Sangat puas hati

Jusco dan Carrefour Midvalley Megamall.


Alah ciannye..Ngantuk sangat lah tu.

Cik abang ni dok mencari reben la tu. Tak habis-habis reben. Pantang jumpa kedai cermin mata.

Garment steamer Philips yang menjadi pujaan suamiku.

Baucer Carrefour dengan pembelian garment steamer yang berharga RM268. Valid until 19hb ni je. Nampaknya kena shopping lagi lah  ni.

Baucer JJ bernilai RM35. Setiap RM100 yang  kita spend akan dapat RM5.

Swimming Suit Ibu Lala. Akibat anak-anak selalu ajak mandi kolam, maka maknye pun kena la jugak beli swimming suit ni demi memastikan keselamatan anak-anak. Seronok sangat dapat swimming suit ni sebab murah tapi cantik.

Danial request nak duduk dalam troli sebab dah ngantuk.

p/s : Rasa cam nak menjerit je bagi tahu satu dunia yang aku sangat berpuas hati shopping today. Apa yang aku nak sumenye dapat. Tak payah cari kat tempat lain dah. Dan yang paling best sekali dapat baucer yang bernilai rm70 tu. Lepas ni boleh pegi shopping lagi.

5 comments:

  1. KAK ANA CAMNE LEH DAPAT VOUCHER TU ?? NAK GAK ..

    ReplyDelete
  2. Shopping adalah terapi yang paling baik kalau stress..

    ReplyDelete
  3. mmg syok kalu apa yg kita nk semua dpt..hihii

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.