Story Mory Cik Lala

Friday, January 6, 2012

Tak nak pegi sekolah

Pagi-pagi dah mengamuk si Danish aku tu. Mengamuk sebab tak nak pegi sekolah. Puas dipujuk tapi tak makan pujuk. Adoiii la. Minggu depan aku dah start keje. Macam mana la nanti. Perlu ke ambik penawar tapi tak tahu kat mana. Bagi mandi ka, minum ka dan sebagainya. Macam-macam la perangai anak-anak ni. Apa nak jadi kalau tak nak sekolah.

2 comments:

  1. ibu lala...mgkn mula2 kot..lama2 ok la tu..anak saya gitu jugak mula2...hihi..

    oh ye nak contact sheila kalau nk make up blog ni email dia

    zasillahariffin@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. Fieda, tima kasih for the info. Nanti saya contact.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.