Story Mory Cik Lala

Friday, May 16, 2014

Selamat hari guru 2014





Selamat hari guru 2014.

Macam macam betuk hadiah hari guru sekarang. Cantik dan comey. Sape yang dapat tu mesti suke.

Hari ni Danial bawa nasi lemak beli dengan kek Red Velvet beli untuk jamuan hari guru. Mana yang sempat je la sebab semalam balik dari hospital pun dah pukul 7 lebih. Tak sempat nak beli barang untuk masak. 

7 comments:

  1. selamat hari guru untuk semua guru

    ReplyDelete
  2. bestnya hadiah tu... best plak jadi cikgu ni...hhee

    ReplyDelete
  3. this gives me an idea nak buat small business ambil tempahan buat gifts like above hehehe

    ReplyDelete
  4. selamat hari guru...best jugak kan diraikan wpun jasanya jauh lebih besar drp hadiah2 yg diberi...:)

    ReplyDelete
  5. Selamat hari guru....comel2 hadiah tu :)

    ReplyDelete
  6. cantik cantiknyer hadiah hari guru...

    ReplyDelete
  7. wahhh...sonok la cikgu byk dpt hadiah...mak bapak yg beli ne, bkn anak murid...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.