Story Mory Cik Lala

Thursday, May 22, 2014

Aktiviti fizikal pilihan kita

Dok kat opis je memanjang meme la membosangkan. Keje saya memang dok kat opis je. Ada la keluar sekali sekala. Tu pun jarang. Dok kat opis ni kalau tak masuk meeting mengadap komputer perah otak buat minit. Hari hari camtu la. Ni bosan yang tahap maksimum. Pagi tadi ada BOD meeting. Pukul 9.20 pagi dah masuk bilik meeting. Dekat pukul 10 baru chairman masuk. Dok borak sembang bagai pukul 10.30 pagi baru start meeting. Intro kejap pastu borak balik. Last last pukul 1 petang jugak la meeting tu habis. Adoi...sakit kepala tau.

Rasa cam nak tuko profession dah. Profession apa ye yang menarik?


7 comments:

  1. acik ada keje luar jugak..tapi bukan la setiap hari..semalam sampai petang..hari ni buat keje opis lak..macam tu la..

    ReplyDelete
  2. nak start meeting pun lambat..memang puas menunggu lah jawabnya.

    ReplyDelete
  3. Ok lah tu IL....duk dengar depa borak...kotnya pasal bonus ke hehe.... Tp kalau ada kerja lain yg nk kena settle mmg leceh

    ReplyDelete
  4. Paling tak gemar meeting....banyak kerja tergendala kalau asyik meeting jak...:D

    ReplyDelete
  5. surirumah pun menarik gak ana...hehehehe

    ReplyDelete
  6. berniaga dri rumah kak. hihi
    buat beskut raya ke, nak raya dh ni.

    ReplyDelete
  7. suri rumah...tapi nak gaji rm5000.00....hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.