Story Mory Cik Lala

Tuesday, May 20, 2014

Musical mesin jahit



Hari tu jalan jalan kat Living Cabin ternampak model mesin jahit yang comey lotey ni. Terus terpikat nak beli. Selalunya tak la terpikat sangat kat barang barang yang ada kat Living Cabin ni. Tapi saya beli mesin jahit yang gambar kat atas sekali tu. Melayang duit saya RM79.90. Last stok yang ada. Dapat diskaun 10%. Rupanya ini musical box. Kalau letak bateri ada music. Tapi saya tak letak bateri pun. Nanti punah dikerjakan anak anak. Tu pun ada yang dok testing nak pusing roda mesin jahit tu.

Comey tak?

8 comments:

  1. ujan dah buat KA selesama dah n i.. moga en hubby kembali sembuh yer !

    ReplyDelete
  2. comel kak, boleh guna utk jahit ke tu?

    ReplyDelete
  3. Musical box rupanya yer akak.. mesti la comel..=D

    ReplyDelete
  4. comelnya...ohh mmg boleh jait ke mesin ni?bagusna 2 in 1 siap ada muzik..budak2 mesti suka..harga pun bolehlah murah juga

    ReplyDelete
  5. Macamana pulak boleh terbeli tu......mahal jugak tu! Tak pelah dah berkenan kan ...tp cantiklah IL...

    ReplyDelete
  6. harap rajin menjahit sua yg koyakk...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.