Story Mory Cik Lala

Sunday, May 11, 2014

Hanya mampu berdoa


Esok saya dah start keje setelah bercuti seminggu. 2 hari tolak annual leave. 3 hari tolak compassionate leave. Sehari tolak mc. 

Doa doa hubby segera la sembuh. Sunyi rumah ni kalau dia tak ada. 

Sebenarnya takde hati dan perasaan pun nak pegi keja dengan keadaan hubby yang warded kat hospital tu. Tapi apa boleh buatkan. Kalau company sendiri boleh la nak cuti sesuka hati.

3 comments:

  1. bersabar bebyk yer dgn semua ujian ni.. ;)

    ReplyDelete
  2. mmm tu la ana...dah keje dengan org...mcm tu la...apa2 pun harap suami ana segera pulih

    ReplyDelete
  3. setiap perkara ada hikmahnya..sabar ya kak...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.