Story Mory Cik Lala

Friday, August 8, 2014

Smart tag baru


Baru 2 tahun rasanya guna smart tag yang baru ni dah jahanam. Hari tu bateri low. Tapi bila dah tukar bateri tak boleh guna pulak. Membazir je beli smart tag ni kalau hanya boleh guna 2 tahun.

Yang dah rosak ni tak tau nak buat apa. Nak repair ke atau nak biar saje. Ada sape sape yang pandai repair smart tag tak? Nama je smart tag tapi tak smart seperti yang sepatutnya.

11 comments:

  1. Ada yg kata tak boleh selalu kena panas matahari Ana.
    Tak tahulah... tapi ada yg kata kalau parking yg open area keluarkan dari kereta utk dia tahan lama..

    ReplyDelete
  2. cantikkan,tapi yg lama elok lg.guna jelah yg tu.hikhik.

    ReplyDelete
  3. acik punya yang jenih lama dah 5 tahun..Alhamdulillah masih elok..cuma tukar2 bateri je

    ReplyDelete
  4. huhu.. xtau nak suggest apa.. sbb x pernah guna.. kat sini mana ada tol..

    ReplyDelete
  5. setakat yg husband jun guna ni ok lagi, aritu dah jatuh tp masih bertahan, try call diorg kak mana tahu dpt idea

    ReplyDelete
  6. ramai dah yg complaint kualiti smart tag baru nie tak bagus akak.. huhuhu
    btw kad raya yg akak kirim dah selamat sampai.. macih akak.. =D

    ReplyDelete
  7. Saya guna style lama.. Alhamdulillah.. dah masuk 11 tahun ok lagi.. kene tukar bateri jer...

    ReplyDelete
  8. Omey smart tag baru...ni leh cek baki gak eh sis :)

    ReplyDelete
  9. Baru tau smart tag baru rupa tu IL....okje masih guna yg lama ....nampaknya lum rosak lagi

    ReplyDelete
  10. tak pernah try pulak yang baru ni sebab yang lama masih mampu bertahan dengan baik (cuma tukar bateri jelah).. hok yang putih tu..

    ReplyDelete
  11. Nak tau anybody out there yg pakar elektronik bolih repair . .m

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.