Story Mory Cik Lala

Thursday, August 21, 2014

Menjelang sambutan harijadi

Sumber gambar : google

Cantikkan kalau dapat buat camni.

Bizi dan pening mengalahkan anak nak kawin. Padahal nak buat birthday je pun. Buat 3 orang sekali dalam satu majlis. Jimat kan. Tak mampu la pulak kalau setiap bulan nak buat birthday party. Mesti la nak ajak sedara mara dan jiran tetangga serta kawan kawan rapat kan. Kalau tidak tak meriah la nanti.

Majlis ni nak buat bulan september nanti. Invitation card dah siap. Kek pun dah oder. Sekarang ni tengah dok pikir nak buat backgroud mengikut kesesuaian tema. Pening jugak dok pikir sorang sorang ni. Nasib la ada kawan kawan opis yang membantu bagi idea. Bab bab parti ni serah kat dorang.

(Mak yang tak sabar nak tunggu majlis tu sebenarnya. Anak anak rileks je. Mesti la mak yang tak sabar kan sebab mak nak tengok hasil usaha, idea dan penat lelah mak selama ni. Apa yang dirancang tu jadi ke tak. Cantik ke tak tema party tu nanti. Dan yang paling penting reaksi tetamu masa majlis tu nanti. Betul tak. Majlis tak la besar mana. Tapi persiapan kemain lagi).

8 comments:

  1. ya la kan.. selalunya mak akan eksaited.. sbb mak kan perancang majlis...

    ReplyDelete
  2. klu ikut gambar tu mmg cantik...apa2 pun mak mmg kena lebih2...hehehe

    ReplyDelete
  3. mesti grand majlisnya sebab tiga orang celebrate sekali..
    Saya yg baca pun tak sabar nak tgk hasilnya nanti :)

    ReplyDelete
  4. wah mesti meriah nie.. tak nak jemput farah ke..kih..kih..kih..=D

    ReplyDelete
  5. anak kita xpenah pon sambut camne....cian dorang...(maknya alwiz kering) kehkeh

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.