Story Mory Cik Lala

Wednesday, August 20, 2014

Inilah saya


First time bergaya dengan tudung camni. Okey tak. Rasa cam nak beli lagi shawl camni. Senang pakai. Ada sape sape nak share tak kalau saya nak beli satu kodi. Kat mana ada jual shawl camni yang murah.

13 comments:

  1. cantik..tapi tak dapat nak share..acik tak pakai shawl..acik guna tudung 4 segi biasa je

    ReplyDelete
  2. yeayyyy, akhirnya dapat jugak tengok muka akak...cantik kak akak pakai... awesomeness, belilah lagi...

    ReplyDelete
  3. gambar pertama cantik dengan inner magic tu.. ;)

    ReplyDelete
  4. gambar yg kiri nampak sweet dan cantik sangat....:)

    ReplyDelete
  5. comel & muda remaja lagi
    jarang tgk akak dlm blog ni

    ReplyDelete
  6. wahhh dah pandai pakai shawl ek...cantek! kite je tak pandai2 pakai shawl cik ana
    duk selesa ngan tudung awal..tak pon tudung awning jek huhu

    ReplyDelete
  7. pic belah kiri sesuai ngan muka akak..

    ReplyDelete
  8. cantik2 awesome, Kalau pn lala nak beli satu kodi akak ade jual, harga TERMURAH DIPASARAN, kalau pn lala tak caye cu bandingkan harga saya bgi nie, wasup yer ;)) 0179143794

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.