Story Mory Cik Lala

Wednesday, November 5, 2014

Wordless Wednesday


Semalam petang balik keje tengok moto tecik ni sebuk je parking sebelah moto ayah dia. Cam la si kenit tu pi sekolah bawak moto kecik dia tu.


Dah addicted pulak dengan goreng pisang cis coklat ni. Memang sedap. Masa mula mula beli rasa cam tak best sangat. Tapi bila dah selalu beli rasa cam sedap pulak.

3 comments:

  1. kemahen lagi erk.x mo mengalah tu.hihi
    sampai skrg tak termerasa lagi pisang cis ni.. sedap erk?

    ReplyDelete
  2. Hihihi...saya baru je terbeli dan termakan pisang goreng cheese + coklat rice ni. Tapi saya lagi suka kalau bubuh cheese je. Janji ada cheese semua pun sedap rasanya...

    ReplyDelete
  3. waaa..motor ayah n anak b'iringan..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.