Story Mory Cik Lala

Saturday, November 22, 2014

Internet kat rumah


Kat rumah ni memang susah nak dapat internet. Internet ada tapi kat atas sekali. Kalau lepak kat bawah memang selalu la tak dapat internet. Kalau nak internet full kena dok atas. Tapi nak makan nak minum semuanya kat bawah. Tak kose nak bertapa kat atas. Kat atas tu naik untuk tido je. Dalam sebulan ni pulak Cik Lala tak boleh turun naik tangga. Nak kena jaga jugak luka jahitan tu. Takut naik turun karang terbarai pulak jahitan. Jenuh pulak nak pi repair bagai nanti.

Kat rumah ni line maxis ke celcom ke apatah lagi digi memang nan hado. Rumah atas bukit tapi line hampeh. Memang kalau orang call memang la tak dapat. Kalau dah line pun tak de apatah lagi internet kan.
 
Nak upload entry ni pun berkali kali cuba baru dapat. 

13 comments:

  1. saya kalau takde line internet pun macam tak lengkap seharian.. hihi


    Jom singgah sini http://www.cintavitamin.com

    ReplyDelete
  2. Betul cik lala..dok dendiam dibawah dulu sampai baik

    ReplyDelete
  3. huhuhui.... kene duk aatas bumbung baru dpt line kot kak... selamat bercuti sekolah lala n jgn lupe mkn ubat

    ReplyDelete
  4. Ana tengok pencawang pemancar apa yg terdekat dgn Ana. Itulah yg Ana pilih jgn ikut org lain.. memang malas kalau line lembab.

    ReplyDelete
  5. kalau kat atas je dapat kena cari booster wifi supaya signal wifi kuat.

    ReplyDelete
  6. leceh jugak tu...tambah leceh klu x ada line langsung...

    ReplyDelete
  7. sabo jerlh kan..ti dulu pakai celcom..sakit hati gak..sekarang mkn umobile..alhamdulillah

    ReplyDelete
  8. Oo....gitu....leceh gak yeh IL... tak dapat le nak ber FB hihi....
    Awam operate apa IL? Okje lupa ingatan pulak dah ni

    ReplyDelete
  9. ya Allah kesian ye sis...rumah akak susah ye semua line nk masuk...huwaaaaaaaaaa nak up entry ni pun makan masa...adeh nangisssssss

    ReplyDelete
  10. bila la nak ada talian internet yg btl2 best kan akak.. sama la farah pun..kadang2 kena buat berkali2 baru boleh.. Ermmm

    ReplyDelete
  11. Cik Lala tu Nabila ye? Ooo, baru la faham, lupa plak nama blog ni IbuLala. heheh.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.