Story Mory Cik Lala

Wednesday, November 26, 2014

Alang alang tengah murah


Dah alang alang ada diskaun kan rembat 3 terus. Beli jenama lain lain sebab sumenye first time nak cuba. Antara ke tiga tiga tu bedak clear smooth tu paling murah. Ada diskaun 35%. So harganya jadi RM12++. Bedak pixy tu harganya RM15++ after diskaun dan bedak bb silky white tu RM14++ je.


Selalu pakai bedak ni je. Tapi susah nak beli sebab kena tunggu ada promotion baru boleh beli kan. Sebab tu la bertukar kepada bedak bedak yang kat atas tu. Nak try mana satu yang sesuai.

Korang pulak suka pakai bedak apa.

12 comments:

  1. Acik susah nak kata sebab tak pakai bedak .tapi ada juga beli kadang bertahun tak habis2

    ReplyDelete
  2. dana pnh pakai miyami, maybeline n pixy... n skrg nih ttp setia ngn pixy walaupun harga dia murah tp sesuai kot ngn klt dana, body shop yg agak mahal pun dana dh lama tak pakai

    ReplyDelete
  3. miyami ni under cosway kan kak??
    banyak tu borong 3 terus..

    ReplyDelete
  4. aien pakai yg pixy tu...ok sbb warna ikut darah kite n muka x bminyak.

    ReplyDelete
  5. wahhhh sampai 3 sekali borong...tapi mmg berbalaoilah kan kalau tgh ada diskaun...macam tu barulah boleh berjimat...hehehehe...saya pakai beda ZA jer...tapi skg tengah cuba bedak baru jenama LA Tulip...Indonesian brand tapi kawan saya dari spore yang bagi...jenama ni ada halal Indonesia...nak try tengok cam mana...kalau ok blehlah teruskan...cumanya nak beli jauh nun di sporelah pulak...

    ReplyDelete
  6. Amboi IL borong bedak nampaknya haha.....
    Okje sebenarnya belasah jer apa bedak pun .....dulu pakai 2 way cake Secret ...pas tu tukar pulak Simplycity...

    ReplyDelete
  7. Woahhhh hebat kak ana borong bedak muka...ju beli satu je tp akak beli 3 terus tp dah murah kan...senang setahun tak yah beli dah hehehhe...

    ReplyDelete
  8. Macam-macam dapat beli masa jualan macam ni.

    ReplyDelete
  9. pernah pakai pixy..tapi tak berapa nak sesuai..skrg maintain pakai M.A.C sebab kulit farah sensitif dan bedak nie jer yg sesuai..=D

    ReplyDelete
  10. Saya suka pakai bedak arab. Cantik sangat kesan dia. Try la.

    ReplyDelete
  11. sy pakai bedak johnson's baby powder ajaa...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.