Story Mory Cik Lala

Friday, October 12, 2012

Slot Adam Hawa

Anak ai yang sulung tu kan demam
demamnye tak la kuat sangat
tapi kemanjaannye yang lebih
lebih senang nak handle adik adiknye yang demam dari dia
kalau dia demam kena duduk tepi dia
picit kepala la, jelum kepala la dan macam macam lagik

Semalam tengah jelum kepala dia dengan air
layan la citer Adam Hawa jap kat Youtube
dah ramai kater syok
teringin la jugak nak tengok
dah tengok sekali rasa cam nak tengok lagi episod yang seterusnye
fuh..meruntun jiwalah tengok citer tu
lakonan Aaron cam baik baik jew
hurm...

korang tengok tak citer Adam Hawa tu??

4 comments:

  1. Myra tak pernah miss lagi citer ni, memang layan sentiasa ;D

    ReplyDelete
  2. suka jugak tgk adam hawa tp line wifi kat hostel ni memang lembap kalau nak layan you tube :(
    banyak episod tertinggal dah...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.