Story Mory Cik Lala

Monday, October 29, 2012

Musim Durian Crepe la pulak

Melonjak lonjak hati nak makan bende ni
tapi tak tahu nak beli kat mana
sekarang ni memang tengah musim durian crepe nih
adush...betul betul telan air liur dibuatnya

Hari Sabtu lepas jenjalan kat the Garden Midvalley
nampak ada kiosk yg jual bende ni
tapi Cha Ya Nun Alip yang jual
so tak berani nak  beli




Sumber gambar adalah daripada Google

Note : agak agak kan, sedap tak kalau isi durian tu diganti dengan isi inti karipap tu? Ataupun ada idea lain tak selain dari isi durian.

11 comments:

  1. assalamualaikum..
    sama ler.. nani pun terpanggil2 nak mencuba crepe durian tu.. tapi ada member cakap kat midvalley THE GARDEN ada jual.. so tak tau nak terjah midvalley tu bila.. harap2 ada masa nak test.. hangat sangat di perkatakan skrg ni kan.. :)

    ReplyDelete
  2. Salam..

    Hmm macam musim pulak..saya baru je tertengok kat fb kawan..rasa teringin sangat nak merasa kesedapannya...kita cari sama2 cari k..

    ReplyDelete
  3. wah...1st time tgk yg warna hijau punya..menariks..

    ReplyDelete
  4. Kakak belum pernah merasa.

    Raya lepas ni kakak guna durian buat bubur kacang.

    ReplyDelete
  5. tak pernah plak dimkn..apa benda tu ye...^^

    ReplyDelete
  6. femess kan skrg...tak penah cuba lg ni....

    ReplyDelete
  7. gigih cari ne.. ley refer sini.. http://alwzbemybaby.blogspot.com/search/label/Pancake%20Durian%20Sweet%20Chat

    ReplyDelete
  8. suka tgk sebab KA x makan durian hehehe

    ReplyDelete
  9. ramai dah dok cerita kesedapannya,...teringin nak rasa...hai salam kenal,..singgah dr blog kak zakie

    ReplyDelete
  10. nampak cam sedap tp tak penah jumpa lg pun.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.