Story Mory Cik Lala

Thursday, October 25, 2012

Mood coti

Mood coti sebenarnye walaupun jasad kat opis
kan best kalau opis bagi half day je
lagipun kat opis ni sumenye melayu
tak de one Malaysia pun

Esok mak ai balik kampung
tak lama pun sampai ahad je
tapi ai sedih pulak bila dapat tau mak nak balik kampung
maklum la dok berkepit je
bila dekat dekat tu bergaduh je
bila mak nak balik kampung tau sedih pulak

Ada ke kawan kawan kat sini yang buat korban
Selamat berkorban lah ye
Doakan mak ai selamat balik kampung
dan selamat balik ke sini

kepada kawan kawan yang balik kampung tu
berhati hati di jalan raya
selamat balik kampung
drive safely tau
dan jangan lupa baca doa
moga Allah permudahkan semuanya
Ameen..

4 comments:

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.