Story Mory Cik Lala

Monday, October 15, 2012

Hadiah untuk Teacher

Actually Teacher ni tak ajar Zafran pun
Tapi apa apa urusan sekolah Zafran ai selalu berurusan dengan dia
Senang kalau berurusan dengan dia ni
Kalau kita message cepat je dia jawap
Ingat cam dah tak jadi nak pi kenduri beliau ni
sebab pagi tu pagi pagi dah bawak Danial pegi Pusrawi
kat Pusrawi pulak punya la ramai manusia
patient kanak kanak pun ramai
doktornye sorang jew
terpaksa la jugak menunggu giliran
masa sampai kat hospital tu dalam pukul 9.45
setel sume urusan dalam pukul 12.30
pergh..penat jugak la menunggu
dengan tak de airnye kat situ
nasib la Danial tak buang air besar
kalau tak naya jew

balik dari Pusrawi Zafran tanya bila nak pegi kenduri
Lagipun hari tu seharian hujan
Interested sangat dia nak pegi kenduri teacher dia
nasib la mood ayah ok
ai tak tahu tempat kalau nak pegi sendiri
pukul 3 petang jugak la baru kami gerak pi kenduri tu



2 comments:

  1. kalau anak2 KA pown utk teacher dia cepat je nak belikan apa hadiah hhe

    ReplyDelete
  2. Hheee, Zafran sayang la tu ngan Teacher dia :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.