Story Mory Cik Lala

Tuesday, October 9, 2012

Button reply

Nak tanya kengkawan yang tahu pasal benda nih. Macam mana nak letak button reply kat every comments tu ye. Bukan apa, senang la sikit nak reply every comments yang kengkawan letakkan tu. Harap ada yang sudi membantu ye. Terima kasih.

6 comments:

  1. Rasa nak membantu tapi sy pun tak reti bab ni.. huhu

    ReplyDelete
  2. ce google mesti ada blogger yg wat tuto..:)

    ReplyDelete
  3. kalau nak yang kiut2.. boleh la try yang ni
    http://www.lyssasecret.com/2011/03/tutorial-reply-to-comment.html

    ataupun kalau nak yang biasa2.. boleh la cari

    setting-post and comments-comment location-klik embedded

    saya dah try..gud luck

    ReplyDelete
  4. entah le akak .. dok godek2 tau2 dah ada... try tengok kat bahagian setting tu...

    ReplyDelete
  5. cer tny kat en zaharin..dia buat button reply tu..

    ReplyDelete
  6. yup setuju ngan sue Echan tu! but KA dh tukar ke format yag len pulak w/o reply !

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.