Story Mory Cik Lala

Friday, October 5, 2012

Bakso Teerbaekkk

Terbaeekkk untuk breakfast
dan lunch hari ni
dari Kak Ida
ni masak kat opis tau
pagi pagi Kak Ida dah buat
Kak Ida ni tea lady department kami
tapi sangat sporting dan rajin


suun

nasi impit



dihidangkan kat pantry je pun untuk makan makan tingkat kami

P/s : Suka makan bakso ni tapi tak reti nak buat. So, setiap kali nak makan request dari Kak Ida la.

9 comments:

  1. Wahh rezeki hari jumaat gitu..nyum2.. :)

    ReplyDelete
  2. sedap tu..lg sedap ngn bihun...:)

    ReplyDelete
  3. telan air liur jap.. sedap nampaknya..

    ReplyDelete
  4. Sup-sup makan tengahari memang best. Baik dan rajin betul tea-ladynya...

    ReplyDelete
  5. ala kak try lah buat hehe nanti boleh share resepi kat kita :)

    ReplyDelete
  6. sedapnya... emm mintak dia resipi.. hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.