Story Mory Cik Lala

Friday, August 10, 2012

Sampul duit raya

Saje je nak tayang sampul duit raya tahun ni
ni je yang ai ada
kalo korang ada dari tempat lain
silalah share






5 comments:

  1. Kakcik ada dari RHB - warna coklat tua dan agak besar!

    ReplyDelete
  2. dpt dr cimb dgn carrefour je.guna yg thn lps pnya ada lg...;)

    ReplyDelete
  3. bayor duit keta kat AM Bank dapat sampul, bayor umah kat Maybank dapat sampul, bayor keto satu lagi kat Bank Islam pun dapat sampul lagi..Beli brg kat Econsave dpt sampul,pegi Tesco pun dapat,CUMA bayor duit kuih kat makcik Tijah beratus2 je yg tak dapat sampul free..Nak kena makcik Tijah ni..wakakakaka

    ReplyDelete
  4. bayor duit keta kat AM Bank dapat sampul, bayor umah kat Maybank dapat sampul, bayor keto satu lagi kat Bank Islam pun dapat sampul lagi..Beli brg kat Econsave dpt sampul,pegi Tesco pun dapat,CUMA bayor duit kuih kat makcik Tijah beratus2 je yg tak dapat sampul free..Nak kena makcik Tijah ni..wakakakaka

    ReplyDelete
  5. js pun sama dpt yg office puya ngan care4 je...hikhik...rasanya dh cukup kot...hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.