Story Mory Cik Lala

Tuesday, August 14, 2012

Beraya dengan langsir baru

Dah pasang langsir baru
Suruh bibik je yang pasangkan
Tak kose ai nak panjat panjat
Gantung langsir tu
Lagipun dah 2 tahun tak tuko langsir
Langsir ni ai tempah kat Nagoya je
Tak payah pening pening dah
Nak pikir nak tempah langsir kat mana
Punya la banyak kain kat nagoya tu
Sampai pening kepala nak pilih
yang mana satu
Pejam mata je la ambik yang ni
3 minggu dah siap
Collect pastu dah boleh gantung

Buat yang simple je
takde ropol ropol sebab kepala
atas tu sorok dalam plaster syiling

Ni pulak duit raya yang dah ready untuk
diberi kepada kanak kanak
pada hari raya nanti
lain sampul lain jumlah duit raya

tiba tiba ai pulak yang tak sabo nak raya


6 comments:

  1. wahh, berlngsir baru!:-) ym guna yg last yr pnyer je, :-)

    ReplyDelete
  2. dh cantik dh umah nk raya...hihi
    nti js nk bertandang umah awaklah ..hehe

    ReplyDelete
  3. langsir ibulala macam langsir bilik i lah tapi warna lain sikit :-)

    ReplyDelete
  4. cantikla langsir baru... hehe umah sy pun hijau

    ReplyDelete
  5. tinggal tunggu hari nak raya jerlah yer...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.