Story Mory Cik Lala

Thursday, March 26, 2015

Redho je dia


Si kecik ni kalau kena ambik darah ke apa ke redho je dia. Kat hospital misi misi pun kagum dengan dia ni. Rilek dan cool saje. Ni ambik darah sebab hari selasa dia bleeding from nose. Hari rabu pulak bleeding from mouth. So doktor advise supaya cek darah. Mummy kena la half day hari ni bawak si
Kecik ni ke hospital.

Alhamdulillah lepas dapat result blood test doktor kata nothing yang serius. Just a mild infection and to continue antibiotics. Fuh lega dengar.

Lepas balik dari hospital singgah dental clinic pulak sebab tak puas hati dia bleeding from mouth tu. Rupanya ada gigi geraham baru nak tumbuh yang baru nak keluar dari gusi. Dah nampak samar samar. Sebab tu la jugak dia komplen gusi atas dia sakit teruk katanya. Fuh lagi sekali lega.

8 comments:

  1. Alahai anak omak...panik jap ya he he..tanda nak beso le tu..

    ReplyDelete
  2. ooo...alhamdulillah..nothing serius. semoga cepat sembuh yer!!

    ReplyDelete
  3. semoga adik cepat sembuh yer.... risau betul kalau anak2 kita sakit kan kak

    ReplyDelete
  4. Okay lah macam tu...setengah budak tu baru tengok jarum jer dah menjerit menangis bagai...

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah. Nothing serius. Dia jnis cool ikut ibu dia kot.

    ReplyDelete
  6. Bagus la dia....ambik darah pon rilex jer..Klu acik atie ..mmg takut! hehe..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.