Story Mory Cik Lala

Monday, March 9, 2015

Mandi pool kat rumah



Ni la aktiviti budak budak ni hujung minggu. Mandi pool kat rumah. Dulu dulu rajin jugak bawak dorang ni mandi kat club. Tapi sejak ada kejadian yang meragut nyawa kat situ, saya dah tak berani nak bawa dorang ke situ. Mandi je la dalam pool kat rumah. Pool ni pun ok what. Besar dan selesa. Tapi jenuh la nak mengisi air. Satu ke 2 jam la jugak nak tunggu air penuh.

Bila ada pool kat rumah dua ke tiga kali anak anak boleh berendam. Tak payah buang air tu selagi tak puas berendam. Kalau tidak membazir je nak isi semula. Bukannya sikit nak isi air tu. Semalam pagi pagi dalam pukul 7.30 Danial dah berendam. Sorang sorang pun jadi la asalkan dapat main air. Budak budak dan air memang tak dapat dipisahkan.

10 comments:

  1. Assalamualaikum, besar pool tu transparent, cantik. nampak anak2 enjoy sangat tu :)

    ReplyDelete
  2. kalu beso gini bkn kata bdk2 tp org beso pun boleh tumpang sekaki hehehe...

    ReplyDelete
  3. Besarnya .. budak2 pun puas main :)

    ReplyDelete
  4. WAH MMG LA KALAU DAH MANDI MAKAN PN LUPA

    ReplyDelete
  5. WAH MMG LA KALAU DAH MANDI MAKAN PN LUPA

    ReplyDelete
  6. seronoknya dpt pool camni.. xyah tdo hotel.. kat rmh hari2 leh selam

    ReplyDelete
  7. wahhh.. syok tuh ! pool pun besar

    ReplyDelete
  8. tu la kan.
    saya pon dok cdg cdg nk beli utk baby ni haa
    skrg kn tgh femes dgn baby spa tu.
    teringin juga..

    tp bab nk ngisi air tu kan..
    sy ni ddk kuarters bertingkat kalau x kena gaya mau hbs lenjan satu rumah.kalau ddk teres blh letak kt depan kan..

    ReplyDelete
  9. beli kat mana ni ana? nampak menarik plak...

    ReplyDelete
  10. Wahhh..besarnyer..puas hati ni...mak ayah boleh berendam skali..hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.