Story Mory Cik Lala

Wednesday, April 1, 2015

Lepas satu satu



Lepas ekon dah elok, 2 meter kecik yang kat atas tu pulak rosak. Kos nak repair kat service center lebih kurang rm2000. Bukan kena repair malah kena ganti baru terus. Tunggu punya tunggu dari pukul 2 sampai pukul 4.30 petang tadi masalah tak selesai jugak. Esok kena datang balik. Masalahnya esok saya ada training. Macam mana nak datang.

Tak tau cane benda tu boleh rosak. Servis centre tu kata ni first time berlaku. Adu du. Mulanya meter minyak tu je yang rosak. Bayangkan. Isi minyak rm30 ahad lepas sampai hari ni dok full lagi. Padahal dok ulang alik pi keja dengan hantar danial pi tusyen. Bila matikan kete pun jarum tu tak turun. Now dah effect pulak meter temperature tu. Geram betul.

6 comments:

  1. alahai..
    smg dipermudahkan hendaknya buat ibu lala

    ReplyDelete
  2. Salam, dtg menjengah bila ada sedikit kelapangan. Walau jrg bertamu, ingatan itu tetap ada dikalbu. sabar jelah hehehe

    ReplyDelete
  3. Sabar ye dear. Insyaallah semuanya akan setel :)

    ReplyDelete
  4. Akak guna kereta apa ni? Boleh tahu juga..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.