Story Mory Cik Lala

Tuesday, March 10, 2015

Suami sebelah rumah


Sape tengok citer ni. Memang saya akan mengadap la citer ni hari hari tak kira la kat tv atau pun kat tonton. Kat tv tu tak selalu sempat sebab citer tu start pukul 630 petang kan. 630 tu dok ada dalam keta lagi tengah drive nak balik rumah. Tidak pun dalam komuter lagi. Nasib baik ada dalam tonton.

Saya suka tengok citer ni. Suka tengok aksi Ammar yang gedik dan Eryn yang jual mahal tu. Kiut. Tapi kesian jugak si Ammar tu. Ntah bila la si Eryn tu nak suka kat dia. Dah la baik. Keje doktor pulak tu. Bertuah la si Eryn tu dapat kawin dengan Ammar yang betul betul suka kat dia. 

Si Eryn tu comel je tengok bila bertudung. Memang sesuai sangat. Kalau lepas ni dia kekal bertudung lagi cantik. Kan kan kan.

Hari hari tak sabar nak tengok episod seterusnya. Citer ni memang suwit lah.

8 comments:

  1. Hai Ibu Lala,

    Thanks ya drop komen kt blog saya tadik. Hikhik.
    Ni ha utk info berkenaan note10 tu kan. Nama penuhnya Galaxy Note 10.1 N8000. Ce gugel, ce gugel....
    Dipanggil note 10 sbb saiz skrinnya 10inch. Gitew... bukan sbb dari kesinambungan edisi talipon note 1,2,3,4,5 dan jugak 6..pastu tetiba eh dah sepuluh kan. Hihi.

    ReplyDelete
  2. tak pernah tgk pulak.
    mcm best je ni

    ReplyDelete
  3. I really appreciate your professional approach. These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

    ReplyDelete
  4. Ada terlayan sekali hari tu.....izu Islam berlakon kan...

    ReplyDelete
  5. Memang tak dan nak tengok.. masa tu tengah bersilat kat dapur sediakan makan malam untuk anak2.. ;)

    ReplyDelete
  6. Cik mah tgok juga..sweet kan...aaa..cantik die bertudung..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.