Story Mory Cik Lala

Saturday, October 11, 2014

Bila mood rajin datang


Akhirnya tercapai jugak hajat nak buat german cookies ni. Dah lama nak try buat tapi kemalasan melanda. Hari ni pagi pagi dah pegi bakeri cari tepung kentang dengan gula icing. Nasib bakeri buka pagi pagi. Petang lepas masak terus buat projek german cookies ni. 

Note :

Kawan saya cakap biskut ni lagi sedap dari samprit. Saje je saya guna acuan samprit tu sebab tu je yang ada. Kalau korang nak try google je resepi german cookies. Senang sangat nak buat dia. Saya plan nak buat biskut ni lagi since gula icing ada banyak lagi. Sape nak join jom...

15 comments:

  1. cookies api ni akak..nk resipi! hehe..

    ReplyDelete
  2. Tengok gambar acik ingatkan biskut dahlia

    ReplyDelete
  3. sedap tuh.... kalu dh nk sume rasa nk bt kan

    ReplyDelete
  4. Rasa dia macamana IL? Macam semperit ke?

    ReplyDelete
  5. Menariknyer nama biskut...nk resepi...hehe...sedap tgok..

    ReplyDelete
  6. Saya bab ni ada malas sikit .Kalau setakat mencuba masak lauk pauk tu ada jugalah rajinnya datang walau sekali sekala jek. Sedap nampak, lapar balik walaupun dah lunch!

    ReplyDelete
  7. nmpk sedap la cik ana..rase dia cemana ek? ada mcm samperit ke? bentuk lebih kurang tu

    ReplyDelete
  8. Rajinnya Ana membaking biskut di hari biasa
    Anak-anak suka makan kan...

    ReplyDelete
  9. Wah..nampak sedap german cookies ni. Semoga berjaya membuatnya Akak.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.