Story Mory Cik Lala

Monday, January 26, 2015

Find a new job


Saya sedang mencari keje baru. Kalau ada keje kosong kat mana mana nanti beritahu saya ye. Nak mintak keje clerk je boleh tak instead of exec above. Penat dah wei. Sekarang ni saya buat bidang Company Secretary. Tapi rasa cam nak beralih ke bidang lain pulak contohnya HR ke.

15 comments:

  1. aiiikkkk, bio beno... betul ke kak?...

    ReplyDelete
  2. Sis nak cari kerja apa? Kot2lah ada terdengar nanti bleh bagi tau. Tapi bidang apa ya?

    ReplyDelete
  3. HR..hmm bidang CM dulu tu..cubalah tentu menarik..

    ReplyDelete
  4. sbb apa plak ana nak berhenti...x tahan pressure atau dah boring?

    ReplyDelete
  5. Semoga dimudahkan urusan. Jika nak mudah, boleh tengok dalam jobstreet akak. Saya banyak minta kerja melalui jobstreet aje.

    ReplyDelete
  6. napa nak berenti? busy sgt ek? apa pun..good luck utk cari keja baru tu!!!

    ReplyDelete
  7. moga dibukakan rezeki di bidang lain...insya allah...good luck

    ReplyDelete
  8. Salam. Hee selamat berjaya dpt kerja baharu.

    ReplyDelete
  9. Semoga dapat cari pekerjaan yang agak minat.

    Anyway, salam singgah dari follower #484. Dari segmen kak mia

    ReplyDelete
  10. selamat mencari kerja baru ;)

    Jom meriahkan Segmen Bloglist Mac-April CN ;)
    http://www.cekgunorazimah.com/2015/01/segmen-bloglist-mac-april-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  11. insyallah...
    lya doakan y terbaik buat akak..
    moga berjumpa dgn kerja baru tu..

    ReplyDelete
  12. Betul tu IL kekadang kita jadi yang bukan exec lagi senang. Semua rely kat boss kan.... Kalau exec ni tanggungjawab dia lebih sikit. Cubalah cari kat Job street ke

    ReplyDelete
  13. ooo, akak keja kat company secretary. Mesti selalu deal kat ofis saya ni.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.