Story Mory Cik Lala

Friday, July 13, 2012

Vitamin untuk anak anak

Petang semalam lepas balik keje
singgah farmasi kejap
sebab nak beli fish oil
konon konon nak jaga tahap kolestrol
tiba tiba rasa cam nak beli vitamin untuk anak anak jugak
korang ada bagi vitamin tak untuk anak anak
brand ape??

Vitamin ni sedap.
sepeket RM2.50.
Balik rumah Danial sorang je makan.
Dia kata sedap sangat.
Perasa Oren gitu.


Benda ni la yang ai nak beli sebenarnya.
Dah lama habis.
Tapi malas betul nak beli yang baru.



Pilih punya pilih
last last ai pilih vitamin yang ini untuk anak anak
sedap
rasa strawberi
harap anak anak ai
suka la makan vitamin ni
tapi vitamin ni tak sesuai
untuk kanak kanak
dibawah umo 4 tahun

harga boleh tahan gak
sebelum ni ai bagi anak anak ai makan
vitamin jenama 4Life
yang chewable tu
regenye ratus ratus geng
nangis jugak la setiap kali nak beli


2 comments:

  1. budak2 ni makan vitamin appeton..

    ReplyDelete
  2. bagus jugak kasi vitamin kat anak2 ni. anak2 saya pun suka. cuma sekarang ni dia orang dah tak nak makan dah scott's emulsion yang saya beli tu. adehhh... yg chewable tu ok je.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.