Story Mory Cik Lala

Tuesday, July 24, 2012

Tercapai hajat sudah

Dah lama ai teringin nak beli benda ni
hari Sabtu lepas
dengan murah hatinya en suami
ajak ke Sogo
katanya nak belikan bende alah ni
mana taknye kan
dah isterinye hari hari
menyanyi lagu Corning Ware Corning Ware
mule mule nak beli melalui katalog je
tapi mahal le jugak
kalau beli kat Sogo lagi murah
kan ke Sogo tengah ada sale sekarang ni
lagi pun dapat jugak kumpul point
terima kasih daun keladi ye encik hubby


Ni gambar dari sumber google.
gambo sebenar tak snap pun lagi
sebab masih di dalam kotak
tunggu ada makan makan nanti baru nak rasmi

at the same time
ai berminat jugak nak beli yang ni
kawan ai kata
benda ni ada jual kat Chow Kit
alahai...
masalah betul kalau nak ke Chow Kit ni
tak familiar la tempat tu
kalau dah ada benda ni
senang la nak bakar bakar
dan senang jugak nak menyimpan

3 comments:

  1. Wahh bestnya hubby belikan corningware tuh.. teringin gak ler nak set gitu..

    ReplyDelete
  2. cantik la caserol tu... pemanggang tu mmg sy pun idamkan .. kawan2 yg dah beli kata berbaloi... senang nak masak...

    ReplyDelete
  3. Kakak punya bunga lain - dulu-dulu punya sebab kakak beli masa masih anak dara lagi yg gambar buah-buahan..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.