Story Mory Cik Lala

Wednesday, July 4, 2012

Stok raya tahun ni

Sape pernah guna yang ini
ok tak
kedap udara tak??
biskut lemau tak kalau letak lama lama
dalam balang ni
berkenan la pulak bila tengok kat katalog
tapi cam besar kan
sesuai ke untuk hidang kuih raya nanti?


14 comments:

  1. cantik tu,, ok rasanya coz kedap udara

    ReplyDelete
  2. Cantiklah kakak pun berkenan juga tapi tak pernah guna. Kakak masih guna yg lama punya. Belum ada niat nak beli baru...

    ReplyDelete
  3. Salam Rohana.kena tengok kat bhg penutup ada getah atau tidak sbb biasa yg ada getak elok kemas tutupnya.

    ReplyDelete
  4. salam sis..

    kulat mekah tu saya ada bela...

    serangan jantung saya tak pasti..tapi blh cube utk ikhtiar..sbb mak saaye ada jantung,semput,alah,batuk,berat berlebihan...die minum jgk..nak kate baik terus takde la.tp kurang sikit sakit mak saye tu..

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. tak sure dtg dr mane sis..hari tu,husband sy bagi sy kulat mekah ni..(mase die bg tu blm kawen lg) die ckp minum la air kulat ni..sbb sy ni ade alahan..sll naik gatal..pastu ade resdung...klu nak tau die idupke x,die bercambah dlm balang tpt kite letak tu.die ikut size balang kite letak..klu size die da penuh ruang permukaan balang tu, die akn jadi berlapis2..

    ReplyDelete
  7. Salam Rohana.majalah Eternity majalah on line, boleh layari di internet secara percuma.

    ReplyDelete
  8. jenam tupperware ker..selalu kalau jenama tupperware memang kedap udara..:)

    ReplyDelete
  9. hurmm aah .. ok rasanya .. ;)

    ReplyDelete
  10. ari tu ade bleeding sikit..ari ahd..sbb tu dpt pil kuat rahim..;( tq for ur advice ibu lala..;)

    ReplyDelete
  11. cantik cantik...hee....kalau tuperware mmg ok je:)

    ReplyDelete
  12. cantik...tak pernah guna lagi..katalog ape tu ana..?

    ReplyDelete
  13. salam ibulala...
    salam kenal dari saya...follow blog kamu ....

    ReplyDelete
  14. dulu js pernah beli utk mak kt kg...mmg kedap...kadang2 susah plak nk buka...hihi..

    tetapi bila lelama cam biasa la kedapnya kurang la kan...^^

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.