Story Mory Cik Lala

Saturday, July 7, 2012

Tolong la ajar saya

Nak tanya pada yang pakar
Jadi tak CP yang ai buat ni
Pastu nak tanya jugak
Nape bila bakar tu CP naik cantik
Pastu turun jadi macam lempeng
Sedih tau
Dalam banyak banyak CP yang buat tu
Hanya separuh saja yang naik cantik



5 comments:

  1. tak pasti pulak.. Zie pun baru dok canang nak buat.. Tapi tak terbuat lagi...hukhuk

    ReplyDelete
  2. Salam Rohana. Cream puff ni gambar yg 1st dah elok jadinya...berongga. sbb turun tu akk tak pasti pula sbb tak pernah jadi mcm tu....tp maybe tak cukup masak dlmnya masak diangkar keluar dr oven.
    re; kat Cairo tak da mee kuning,kena buat sendiri.kamera akk guna NIKON.

    ReplyDelete
  3. yang berkarung tu jadi, yang bawah sekali tu idak, rasa cam tak pukul sebati adunan tu, kalau x pakai hand mixer mek sure pukul laju2 dan sekata ... nape hitam sgt kak? guna api berapa? pakai api atas bawah tak?..

    ReplyDelete
  4. Salam..

    ala..lynn lagi lah tak reti..hehe..maaf ye..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.