Story Mory Cik Lala

Friday, August 7, 2015

Sayang beribu sayang

Note 3 yang saya sayang ni sempat guna 2  tahun je. Lepas tu dah buat perangai. Wifi boleh guna. Tapi nak call dengan internet data sume tak boleh guna. Hari tu dah hantar ke Samsung Service Centre, katanya kena tukar motherboard yang berkos RM800. Mak ai. Tak payah la kalau camtu. Sayang duit kan.

Makanya saya bagi je la phone tu kat Danial. Seronok la dia. Asik main game je. Ipad pun dia dah tak heran. Saya suka guna note 3 tu sebab skrin dia lebih besar dari iphone. Senang nak berinternet sebab saya memang suka cari info di internet. Kalau dengan iphone agak sakit mata. Tapi kalau nak beli samsung baru cam sayang duit la pulak. Nak nak macam Note 4 dan Samsung edge tu. wow. Harga boleh tahan.

Samsung memang cepat rosak ke?


7 comments:

  1. Dulu guna Samsung ADvance, sedang2 ja screen dia, tp tu la dalam 2 tahun lebih bila org call, dpt jawab salam ja, pastu dh tak dgr, org send mesej masuk sampai 10 kali bnda yang sama, hang apa semua, tah la org ckp samsung sronok pakai tp tahan dlm 2 - 3 tahun je kot... Baru raya lepas tukar oppo... Huhu

    ReplyDelete
  2. alahai sayangnya kak ... mahal plak nak repair yer

    ReplyDelete
  3. Saya punya setakat ni ok lagi samsung. Memang smart phone apa-apa dia 'manja' sikit berbanding dengan Hp dulu-dulu.

    ReplyDelete
  4. Boleh tanya-tanya dulu sebelum beli hp baru.

    ReplyDelete
  5. Bergantung pada yang menggunakannya.. setakat ni hampir 3 tahun saya guna samsung.. sayang duit nak tukar yang lain..

    ReplyDelete
  6. rasanya ada dekat 4/5 tahun kut guna samsung kecik ni...ok je lg..x ada masalah

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.