Story Mory Cik Lala

Monday, August 3, 2015

Jamuan Aidilfitri 2015



Weekend lepas adalah weekend yang bizi dengan open house. Saya bukan lah peminat nak pergi open house. Apatah lagi mengenangkan jalan jem sana sini dan terpaksa berjam jam duduk dalam kereta. Tak pergi pun tak pe lah.

Tapi sabtu lepas ada Majlis Aidilfitri opis. Nak tak nak kena pegi la jugak. Kalau tak nanti tak dapat markah untuk appraisal pulak. Anak anak pun tak dapat duit raya. Rugi rugi.

Hari ahad semalam pun ada jamuan raya kat Shah Alam. Pegi la jugak sebab jamuan tu ada kena mengena dengan sedara mara. Bila lagi nak jumpa sedara mara kan.

Satu hari dapat attend satu jamuan raya cukup la. Tak mampu nak attend banyak banyak. Kat rumah pun banyak kerja yang menunggu.

6 comments:

  1. Raya kali ni ai jarang attend open house.. rasa nak rehat je sebab rasa macam tak cukup rehat.. penat.. huhuhu..

    ReplyDelete
  2. weeken sekarang memang bersusun rumah terbuka ..

    ReplyDelete
  3. ye la..bila mjlis mkn2 ade kaitan dgn diri kita ni serba salah x pergi kan

    ReplyDelete
  4. Jamuan sana-sini ye Ana. Tapi kakak rasa tahun ini tempat kakak mcam kuranglah sikit.

    ReplyDelete
  5. Hari minggu memang banyak jamuan hari raya. Pergi mana yang rasa mampu aje.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.