Story Mory Cik Lala

Saturday, August 15, 2015

Mak yang eksaited lebih





Mak yang eksaited lebih nak celebrate birthday anak. Bday Danial jatuh pada hari ahad 6.9.2015. Maka celebratenya di tadika akan diadakan pada 7.9.2015. Si kecik tu request nak belanja kawan kawan kelasnya KFC. Tak tau la boleh ke tidak kan sebab kfc kan buka lambat.

Yang sedih time nak celebrate birthday Danial ni, saya ada kursus kat Kuala Selangor mulai 4.9.2015 hingga 6.9.2015. Kalau balik lambat makanya tak sempat la nak buat cupcake coklat kegemaran Danial. Harus lah letih kan. Tengok keadaan la cam mana. Nak order pun harga boleh tahan. Buat sendiri lagi jimat kot dan menepati citarasa. Tapi kalau dah takde pilihan terpaksa la oder. Hu hu hu. Tukang buat kek ramai je yang sudi.




4 comments:

  1. in shaa Allah semoga dipermudahkan
    bestnya :)

    ReplyDelete
  2. biasa la...anak yg sambut birthday...mak mesti lebih excited..hehehe

    ReplyDelete
  3. Bezday tu sama date ngan anak sulung . Lama lagi ek. Eksitednya kalah nak sambut menantu ...hihi

    ReplyDelete
  4. Bila bab macam ni, sebelum kejadian memang mak yang excited lebih, bila hari kejadian.. dah tentu anak dan kawan2 nya kan.. ;)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.