Story Mory Cik Lala

Wednesday, July 8, 2015

Barang dah sampai. Yehuu.





Puas jugak la menunggu vacum mini ni sampai. Oder hari selasa minggu lepas. Dapatnya hari selasa minggu ni. Seminggu lamanya. Beli kat Lazada je pun. Harga RM199 je. Konon konon senang la pakai vacum mini ni. Semalam test ok jugak. Tak payah la dok usung vacum yang gedabak tu lagi.  Kalau nak tahu lebih lanjut boleh google ING handheld vacuum cleaner. Saya tak berapa rajin nak paste paste gambar hari ni. Lagi pun banyak sangat gambonya.

Mood nak buat keje pun dah ke laut ni. Sambil buat minit sambil pulak blogwalking. Lambat betul nak tunggu jam 4.30 petang. Tu la senario orang orang yang bekerja macam saya ni. Hari hari tunggu time nak balik saje.

8 comments:

  1. best jgk kan... akak tak penah lg beli brg kt lazada kadang tingin gk...

    ReplyDelete
  2. wahhh.... seronoklah ni barang dah sampai nih...

    ReplyDelete
  3. Hati dah takda di tempat kerja sebab seminggu lagi nak raya. Saya pun rasa yang sama. Malas betul rasanya nak pergi kerja tapi tetap juga kena pergi kerja sampai cuti raya minggu depan :)

    ReplyDelete
  4. salam Ibu lala..tak pernah lg order dgn LAZADA ni...

    ReplyDelete
  5. Senang dah kerja rumah lepas ni.. ;)

    ReplyDelete
  6. Untuk vacum kereta senanglah kot IL....tak pun tempat ruang yg kecik, kalau hall rumah kita jenuh nak siap tu ....

    Biasalah.... rumahlah yg dirindu, kan rumahku syurgaku kan....

    ReplyDelete
  7. Dah la terfikir nak beli vacum ni. Tapi tak beli juga.. huhu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.