Story Mory Cik Lala

Thursday, December 11, 2014

Majlis anugerah 2014


Tema Arab.


Suka tengok bebola yang tergantung tu. Plan nak buat macam tu jugak untuk birthday anak anak nanti.


Dah tema Arab haruslah makanannya nasi arab. Terlalu banyak makanan sampai tak habis dan tak cukup meja nak hidang. Walau macam mana pun rezeki untuk yang suka tapau makanan bawa balik rumah.


Ini lah teamwork saya. Ada lagi 3 orang yang tak de dalam ni. Yang sorang lagi tu ofkos la boss kan. Harus la takde dalan gambar ni. Sorang cuti cuti kasih sayang dan sorang lagi duduk kat meja lain.

Sape terror cer teka mana satu saya. Hi hi hi. Comel tak  Kak Ton? Bila duduk dengan orang orang kurus terasa gemoknya diri ini. Huh sentap jap.

13 comments:

  1. Akk belah kanan sekali..
    toi ke x?
    Huhu
    Best mcm2 mknn

    ReplyDelete
  2. Kak ton yang pakai spek paling kanan, betoi ka?

    ReplyDelete
  3. bestnyer tema majlis anugerah akak... naper takde tema pakaian arab jugak... kalu tak msti lg happening

    ReplyDelete
  4. meriah .... makanan pun besh ....

    ReplyDelete
  5. Mak ai.. penuhnya meja...!! Mmg harus la tapau blk... heheh

    ReplyDelete
  6. Sesekali layan nasi arab best jugak tapi portion nya banyak sangat..

    ReplyDelete
  7. Alah kenallllll.... yg kanan sekali kan...
    Wahhh .....kalaulah okje yg duk dekat situ.. huhu....
    Patut staff pun kena pakai baju Arab ek barulah best..

    ReplyDelete
  8. comel kak, ceria sungguh semuanya ;)

    ReplyDelete
  9. wah menu menariknya.
    saya pon suka bola tu.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.