Story Mory Cik Lala

Monday, June 13, 2016

Entri caca merba

Dah lama tak update blog ni. Mood ke laut sungguh plus takde idea nak story mory kat sini.


Semalam dah dapat biskut raya. Lebih kepada untuk anak anak makan sebenarnya. Dah tinggal separuh pun biskutnya. Saje isi dalam bekas comel ni sebab biskut rainbow ni cepat lemau kalau tak di alihkan ke dalam bekas kedap udara. Suka sangat dengan bekas kedap udara yang comel ni. Tahun lepas dah beli 6 dengan harga RM3.50 satu. Tahun ni beli lagi 6 tapi dengan harga RM4.10. Rugi pulak tak beli banyak sekali gus tahun lepas kan.


Ni pulak gambar dengan kawan kawan opis lama masa keje kat Shah Alam tahun 2002 hingga 2005. Lepas tukar keje kat KL ni memang tak jumpa dah depe depe ni sume. Ni la kawan kawan masa susah dan senang sepanjang keje kat satu company dulu. Insya Allah lepas ni kita jumpa lagi. Jauh di mata je tapi di hati sentiasa ingat.

Psst: Dah 7 hari Danial puasa penuh. Semalam je bocor satu. Hari ni tak tau la cam mana kan sebab first day sekolah di bulan puasa. Harap Danial boleh bertahan sampai waktu berbuka. Sahur pagi tadi pun dia hanya makan oat dan nestum sahaja.

2 comments:

  1. Wah dah siap isi biskut raya dlm balang .. hehe

    ReplyDelete
  2. alahai cntiknya balang tu kak. murah pulak tu. akak beli kat mana. share lah.hihi
    minat la pulak.. nti akak inform sy kat kotak komen ye.

    sbb nak beli utk isi makanan time besday rania nanti.. last year saya cri semuanya tak berkenan. sy nk yg tranparent mcm tu. sng leh nampak isinya

    kaca ke plastik kak ?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.