Story Mory Cik Lala

Thursday, March 3, 2016

Jam kat opis



Sape yang ada jam meja kat opis kita geng. Senang nak tengok kan. Time rehat, time masuk keja, time balik dan macam macam lagi.

Yang belah kiri tu jam kat rumah sebenarnya. Hari tu hilang. Cari punya cari jumpa atas bumbung almari pakaian anak. Lama jugak dia menghilangkan diri. Tak nak hilang lagi makanya saya bawak datang opis.

Yang satu lagi tu jam dapat free masa beli telefon Nokia tahun 2010. Tahan kan. Sayang kat jam Nokia tu sebab ada date bagai. Lagi pun ada lampu kaler hijau. Cam susah je nak jumpa. 

10 comments:

  1. Comel jam begini teringat zaman sekolah dulu :)

    ReplyDelete
  2. comel ye jam opis akak ni...alaaa cm kena beli la...sebab julia ada jam tgn je...

    ReplyDelete
  3. Kat bilik akak kerja ni ada jam dinding aje..
    Atas meja kakak tak ada jam.

    ReplyDelete
  4. Saya takde jam atas meja sebab kat department mmg ada jam kat dinding...jengok bleh nampak...lagipun menaj saya selalu penuh...xde tempat nak letak...jhehehehee

    ReplyDelete
  5. dana takde jam meja kak... dana ada jam dinding sebelah dana nih je, besar n jelas nk tgk hehehhe...

    ReplyDelete
  6. Beso sikit kalau tengok jam meja tu hihi.... cukup time jer terus hilang!

    ReplyDelete
  7. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi memberi komen dan jangan lupa datang lagi.